Onze Missie


CTW streeft altijd naar kwaliteit van haar producten.  
De inkoop is voor CTW een kritisch en organisch proces. 
De wijnhuizen worden beoordeeld op kwaliteit van hun wijn, wijnbereiding, dienstverlening en
ook op prijs en kwaliteitsverhouding. Uiteraard mag goede wijn ook wat kosten.

CTW importeert wijn uit China en is de exclusieve agent en distributeur voor de Benelux en Europa van topwijnhuizen uit China. 

CTW heeft rechtstreekse lijnen met China en heeft vertegenwoordigers die direct contact hebben met de wijnhuizen.

CTW doet zaken met wijnhuizen die voldoen aan de Europese normen wat betreft productieproces en kwaliteitsverhouding.

CTW werkt met lokale mensen in het buitenland en dan vooral China. Onze mensen in China werken namens ons en dus worden de belangen van CTW direct vertegenwoordigd. 

Jong bedrijf opgericht in 2011 als de exclusieve importeur, agent en distributeur van kwaliteitswijn uit China. Damar Ismangil is de oprichter van dit bedrijf en doet zaken met wijnhuizen die behoren tot de absolute top van China. Dit biedt een unieke kans om bijzondere wijn te proeven. China behoort tot de nieuwe en opkomende wijnlanden van de wereld. Bijzonder aan deze wijnhuizen is dat zij wijn maken volgens de Franse en Spaanse tradities. Een nieuw wijnland, een beetje klassiek met een knipoog.

Damar Ismangil is begonnen als hobbyist, liefhebber en genieter van wijn en port. 
Uiteindelijk vond hij een aantal wijnhuizen die voldeden aan zijn verwachtingen en die zijn interesse hebben gewekt. Na veel huiswerk en research mag hij met trots de wijn in de Benelux en ook daarbuiten op de markt brengen.